CAPACE DE CANAL DIN STRUCTURA METALICA CU BETON ARMAT
   
CAPACELE DE CANAL – SIRCOM – vin sa resolve “o problema acuta” a administratiilor locale : “disparitia peste noapte” a capacelor de canal din fonta.
       
capac necarosabil capac carosabil capac cu gauri capac cu gauri
       
rama fixa rama fixa rama fixa rama fixa
       
   
  jumatate de capac capac in capac  
       
1.TIPURI SI CARACTERISTICI

A. CAPACE SIRCOM CAROSABILE PANA LA 150 KN

- de la 300*300mm pana la 1100*1100mm
- capacele mai mari de 900*900mm se recomanda sa fie din doua bucati ( pentru o manevrare mai usoara)
- capac mobil
- in caminele unde se monteaza robineti, pentru montarea lor se utilizeaza un capac
mare, iar pentru manipularea robinetilor se utilizeaza doua capace mai mici, usoare.

B. CAPACE SIRCOM PENTRU TRAFIC USOR SI PIETONAL PANA LA 50 KN
- au grosimea capacului din beton mai mica


2.MONTAJUL CAPACELOR SIRCOM

Consta in montarea ramie fixe pe gura caminului din beton armat, dimensiunile caminului trebuie sa corespunda cu cele ale ramie – vezi schita montaj.

Atentie! Gura caminului trebuie sa fie in plan (asigurata planaitatea) altfel dupa inglobarea (fixarea) ramei cu umplutura de beton si asezarea capacului, acesta nu se aseaza pe toate cele patru laturi ale ramei.

Rama fixa asezata la pozitie pe camin se rigidizeaza cu umplutura de beton pana la nivelul ramei, acoperind mustatile sudate pe rama.
Dupa maturizarea betonului ce fixeaza rama si completarea eventual cu imbracaminte asfaltica se aseaza capacul propriu-zis, livrat de producatorul autorizat.
Cadrul are una sau doua urechi de ridicare cu ajutorul unui carlig, acesta se poate manevra.
Atentie! Producatorul autorizat nu va livra capacele din beton armat decat dupa maturizarea betonului, de min. 28 zile; beneficiarii vor trebui sa tina cont de acest interval minim, intre lansare comanda si livrare, plus timpul necesar productiei.


2.1.REPOZITIONAREA CAPACELOR LA NIVELUL CAROSABILULUI.

Acest procedeu, spre deosebire de cel pentru capacele din fonta, este cu mult mai usor.
La capacele de canal din fonta, partea fixa este cea mai masiva si deci scumpa, in timp ce la CAPACELE SIRCOM, aceasta este usoara si deci mult mai ieftina.
Datorita acestei diferente constructive , pentru aducerea la nivelul carosabilului a CAPACELOR SIRCOM, rama fixa nu se mai recupereaza este ieftina si se monteaza cu distantiere peste ea o alta rama. Distantierul este ieftin, usor de realizat.
REZULTATUL: nu vom mai intalni sosele reparate cu straturi asfaltice succesive altfel bune – dar cu capacele caminelor cu 10-15 cm sub nivelul carosabilului.

GARANTII

Conform adresei primita de la INCERC TIMISOARA, capacele din structura metalica cu beton armat nu necesita agrement tehnic.
Comercializarea capacelor se face pe baza Declaratiei de Conformitate si a certificatului de examinare CS de TIP, TIM-01/044-2005.
Capacele SIRCOM au fost concepute sa indeplineasca cele sase cerinte esentiale exprimate prin legea calitatii in constructii (Legea nr.10/1995) si Lege protectiei mediului (Legea 137/1995).
Conform concluziilor din Certificatul de examinare CS de TIP , capacele se utilizeaza la acoperirea caminelor de vizitare amplasate pe drumurile publice cu trafic redus (STAS 2380-81 Tabelul 1, varianta III,A) de vehicule de toate tipurile inclusiv de cele destinate traficului greu, forta de rupere rezultata din incercari fiind mai mare decat cea minima acceptata de 150 KN, iar pentru capacele necarosabile sau accidental carosabile (varianta II,A) la care forta de rupere rezultata din incercari a fost mai mare decat cea minima acceptata de 50 KN.
 
   
 
   

Transilvania: Arad, Timisoara, Oradea, Deva, Hunedoara, Zalau, Alba Iulia, Teius, Cluj, Turda, Sibiu, Medias, Fagaras, Brasov, Targu Mures/Sangeorgiu, Cluj, Beclean, Bistrita, Botiz, Sighetul Marmatiei, Baia Mare,

 

Moldova: Suceava, Botosani, Iasi, Tg Neamt, Pascani, Onesti, Vaslui, Husi, Ivesti, Tecuci,

 

Oltenia: Drobeta Turnu Severin, Craiova, Targu Jiu, Rm Valcea,

 

Muntenia: Bucuresti, Corbeanca, Pitesti,  Buzau/Maracineni, Ramnicu Sarat,

 

Dobrogea: Tulcea

 

Pentru a vedea care este cel mai apropiat distribuitor al produselor noastre verifica harta cu distribuitorii Sircom >>

sau contacteaza-ne, acum:

 

Contact:

Tel: 0722-315686

E-mail: sircom@sircom.ro

 

MANAGEMENTUL CALITATII

 

Sircom Impex acorda o importanta deosebita satisfacerii cerintelor de calitate ale clientilor sai punand accent pe imbunatatirea continua a produselor sale.

 

In acest sens firma noastra a implementat si mentine un sistem de management al calitatii certificat, inca din 2006.

 

 

 

 

 
   
 

Copyrights Sircom Impex  2005 - 2012 | Powered by HostingZone.ro

Sircom este unul din cei mai importanti producatori de stocatoare de apa calda, puffere, betoniere, roabe si carucioare din Romania.